Sanna Fredriksson

Torsdag

Mat, Tankar, Vardag Permalink2
 
Idag har varit bra iallafall. Som många vet har jag ju klagat på att jag känner mig fast i huset då jag inte har "fått" köra barnen utan mitt amerikanska körkort. Nu när det är taget, så vill JAG gärna köra deras bil en gång innan jag kör barnen eftersom den är ENORM. SUV här är inte att leka med haha. Men det går ju så trögt för allt och alla med det projektet. 
Austin har börjat i dans, så idag (tredje gången) övertalade jag Lauren att jag och Jax skulle följa med också. Så hon är så exalterad för att Austin har börjat i något så hon vill så gärna åka dit med henne (förståeligt), så jag har fått stannat hemma med Jax. Nu blir det ändring på den steken. Barnen ska ut. Jag ska ut. Blir galen. 
Ska försöka göra mer saker med nu, spelar ingen roll vad, åka till biblioteket eller vad som helst bara vi kommer ut lite. 
Som jag tidigare nämnt har ju Lauren lärt mig virka. Skitrandom. Men jag gjorde precis en hatt hahah. Jäkligt fin får jag faktiskt. Och Sean fortsätter laga maten på sista bilden, Laurens favoriträtt tydligen. Jag hatar den. SÅ JÄVLA STARK, men vad gör man? Äter såklart. Orkar ju inte laga egen mat när det serveras. Tack gode gud för cream frech. 
 
Till top