Sanna Fredriksson

Lazy Monday

Usa, Vardag Permalink0
Idag började jag inte jobba förens klockan ett, vilket var skönt! Tog lite sovmorgon, tog mig ut och sprang (och fyfan vad jobbigt det var). Ska man springa är det dock asfalt som gäller, närmaste alternativet iallafall, så ska vara försiktig så jag inte gör illa knäna igen!
 
Eftermiddagen gick i övrigt väldigt fort, vi lekte ute och inne, lagade mat och vips så tog både Sean och Lauren över. Skönt med korta pass emellanåt med tanke på hur långa dagar jag alltid annars gör. 
 
Idag kom något nytt på tal. Flytt! Det är verkligen ingenting som är bestämt men ett förslag som svävar i luften. De flyttade hit för nio månader sedan, har precis fått ordning på hela huset och gården - men deras grannar tar kål på dem. Som jag berättade tidigare ringer de polisen för ALLT. För att Cheddar skäller (?) vilket han i stort sett aldrig gör, men någon gång skäller en hund liksom det får man ju räkna med, de hittar på saker som att Sean o Lauren har skurit sönder deras bildäck, lagt döda fåglar på deras trapp, stulit deras post... ja ni hör ju! Polisen har varit här tre gånger sen jag kom hit (inte för att Sean eller Lauren har gjort något utan för att det är lag på att de måste åka ut när någon ringer - oavsett). De har anlitat advokater - utan resultat, de har varit på polisstationen så många gånger - utan reslutat. USA i ett nötskal känns det som! De vill ju inget annat än att grannarna ska lämna dom ifred men som det ser ut nu ser det mörkt ut. Vi får se! Om det blir flytt hoppas iallafall jag på något bra ställe - typ kalifornien 😉 JAG MÅR IALLFALL BRA TROTS DRAMAT PÅ ANDRA SIDAN STAKETET. MIN VÄRDFAMILJ ÄR BÄST!
 
Påtal om bäst, mamma är ju verkligen inte så pjåkig hon heller! Idag dimpade detta paket ner i brevlådan!❤️ love you
 
 
 
Till top