Sanna Fredriksson

Babysitter

Vardag Permalink0
Okej detta är deras hund, Cheddar. Jag försökte få en bild på honom där man ser hur stor han är men det hät va det närmaste jag kunde komma. Mamma, du skulle inte gilla honom, han hårar och ÄLSKAR att dra sitt stora, dreggliga ansikte mot dina kläder MEN HAN ÄR SÅ SNÄLL
Babysitter Erin ute på promenad några kvarter bort, men det ser pretty much the same ut på vår gata
 
Okej idag var både Lauren och Sean tvungna att jobba tyvärr, men dom hade hyrt deras babysitter eftersom man tydligen inte får lämna au pairen ensam (överhuvudtager) de första tre dagarna för organisationen. Men det va trevligt med lite sällskap, hon hette Erin och var sjukt snäll! Hon visade/berättade massa saker som kan vara bra att veta när jag ska ta hand om Austin och Jax själv, vilket troligtvis kommer att underlätta rätt mycket!
 
Sen vid halv sju kom Lauren hem, Erin åkte hem och inte så långt efter gick Austin och la sig så jag och Lauren hade massor av tid att prata, lära känna varandra osv. Hon är mer som en kompis än en "mamma" vilket känns sjukt roligt! Vi har verkligen klickat riktigt bra :) Imorgon är första dagen som vi alla är hemma och har en hel dag tillsammans så vi ska äta massa god mat tillsammans och dessutom kommer min LCC (kontaktperson från organisationen) hit imorgon för att gå igenom en massa saker om allt och ingenting med mig och familjen vilket troligtvis kommer att bli riktigt kul!
 
Till top